Участниците в Squid Game: The Challenge, телевизионното риалити шоу, вдъхновено от

...
Участниците в Squid Game: The Challenge, телевизионното риалити шоу, вдъхновено от
Коментари Харесай

Риалити шоуто Squid Game: The Challenge се е превърнало в кошмар за някои

Участниците в Squid Game: The Challenge, телевизионното риалити шоу, въодушевено от хитовия сериал Squid Game на Netflix, заплашват стрийминг платформата и продуцентите със правосъден иск и настояват, че са получили пострадвания по време на фотосите на продукцията.

Британска адвокатска адвокатска фирма Express Solicitors, която се занимава с сходни случаи, съставлява двама неназовани играчи, които настояват, че са претърпели " хипотермия и увреждане на нервите по време на фотосите в студени условия в Обединеното кралство ", заяви изданието Deadline.

Става дума за откриващата игра на шоуто " Червена светлина, зелена светлина “ (Red Light, Green Light), в която задачата е да се избегне погледа на роботизирана кукла. Тя е снимана в Cardington Studios, някогашна база на Кралските военновъздушни сили в Бедфорд, през зимата. Още тогава Netflix удостовери, че трима от общо 456 играчи се нуждаят от здравна помощ и са били изправени пред самостоятелна инспекция за сигурността. Изпълнителният орган по опазване на здравето и сигурност на Англия (HSE) насочи предизвестие към продуцентите да регистрират вярно рисковете, само че не предприе други ограничения.  

Според Express Solicitors клиентите й са рискували здравето си, като е трябвало да стоят неподвижни за дълги интервали по време на фотосите, до момента в който се пробват да останат в риалити шоуто. Състезателите са считали,  че вземат участие в нещо занимателно, а не да страдат, както се е случило, споделят още юристите.  

Според продукцията обаче " изказванията за съществени пострадвания са погрешни ".   
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР